اهمیت بازی برای بزرگسالان

hooshasbab 1402/05/03
اهمیت بازی برای بزرگسال

در زندگی پرتلاطم و مدرن ، بسیاری از ما چنان روی کارها و تعهدات خانوادگی خود تمرکز کرده ایم که به نظر می رسد هرگز وقت برای تفریح ​​ناب نداریم. جایی بین کودکی و بزرگسالی ، ما بازی را متوقف کردیم. وقتی اوقات فراغت را می گذرانیم ، بیشتر از اینکه به بازی های سرگرم کننده و جوان کننده بپردازیم ، مانند کودکان ، بیشتر در مقابل تلویزیون یا کامپیوتر قرار می گیریم. اما بازی فقط برای بچه ها ضروری نیست. بازی می تواند منبع مهمی برای آرامش و تحریک بزرگسالان باشد.

بازی با شریک زندگی عاشقانه ، کودکان و دوستان و حتی همکاران  راهی مطمئن برای تقویت تخیل ، خلاقیت ، توانایی حل مسئله و بهزیستی عاطفی است. بازی بزرگسالان زمانی است که باید کار و تعهدات خود را فراموش کنیم و به روشی خلاقانه و بدون ساختار ، اجتماعی باشیم.

چرا بازی برای همه بزرگسالان پیشنهاد می شود؟

اگرچه بازی برای رشد کودک بسیار مهم است ، اما برای افراد در هر سنی نیز مفید است. بازی می تواند به زندگی شادی بیفزاید ، استرس را از بین ببرد ، یادگیری چندبرابر کند و شما را به دیگران و دنیای اطراف متصل کند. بازی همچنین می تواند کار را پربازده‌تر و لذت بخش تر کند.

بازی باعث از بین بردن استرس از طریق ترشح اندورفین ، مواد شیمیایی طبیعی بدن شود. اندورفین باعث بهبود کلی احساس رفاه می شود و حتی می تواند به طور موقت درد را تسکین دهد.



به طور کلی بازی کمک می کند که:

  • عملکرد مغز را بهبود یابد، بازی شطرنج ، تکمیل پازل یا پیگیری سایر فعالیت های سرگرم کننده که مغز را به چالش می کشد ، می تواند به جلوگیری از مشکلات حافظه و بهبود عملکرد مغز کمک کند.
  • کاهش استرس و افسردگی، مطالعات علمی ثابت کرده تعامل اجتماعی که ماحصل بازی با خانواده و دوستان است می تواند تاثیر فوق العاده‌ای در دفع استرس و افسردگی داشته باشد.
  • تحریک ذهن و تقویت خلاقیت. كودكان كوچك معمولاً هنگام بازی بهتر یاد می گیرند – اصولی كه در مورد بزرگسالان نیز صدق می كند. وقتی کار سرگرم کننده ای باشد و در روحیه ای آرام و بازیگوش باشید ، یک کار جدید را بهتر یاد خواهید گرفت. بازی همچنین می تواند تخیل شما را تحریک کند ، به شما در انطباق و حل مشکلات کمک کند.
  • روابط و ارتباط خود را با دیگران بهبود ببخشید. به اشتراک گذاشتن خنده و سرگرمی می تواند باعث همدلی ، دلسوزی ، اعتماد و صمیمیت با دیگران شود. لازم نیست بازی فعالیت خاصی داشته باشد. همچنین می تواند یک حالت ذهنی باشد. توسعه یک طبیعت بازیگوشانه می تواند به شما کمک کند تا در شرایط استرس زا شل شوید ، یخ ها را با غریبه ها بشکنید، دوستان جدید پیدا کنید و حتی در کار روابط تجاری جدید برقرار کنید.

  • احساس جوانی و انرژی داشته باشید. به قول جورج برنارد شاو ، “ما چون پیر می شویم بازی را متوقف نمی کنیم. ما پیر میشویم چون دیگر بازی نمیکنیم.” بازی می تواند انرژی و نشاط شما را تقویت کرده و حتی مقاومت شما در برابر بیماری را بهبود بخشد و به شما در عملکرد بهتر کمک کند.
  • بازی به رشد و ارتقا مهارت های اجتماعی کمک می کند. مهارت های اجتماعی به عنوان بخشی از بازی و بازی یاد می گیرند. در طول بازی دوران کودکی ، بچه ها در مورد ارتباط کلامی ، زبان بدن ، مرزها ، همکاری و کار گروهی می آموزند. در بزرگسالی ، شما همچنان از طریق بازی و ارتباطات بازیگوشانه این مهارت ها را اصلاح می کنید.
  • بازی همکاری با دیگران را آموزش می دهد. بازی یک کاتالیزور قدرتمند برای جامعه پذیری مثبت است. از طریق بازی ، کودکان می آموزند که چگونه با دیگران “خوب بازی کنند” – برای کار با یکدیگر ، پیروی از قوانین متفق القول و معاشرت در گروه ها. در بزرگسالی نیز می توانید برای از بین بردن موانع و بهبود روابط خود با دیگران از بازی استفاده کنید.
  • بازی می تواند زخم های عاطفی را التیام بخشد. در بزرگسالی ، وقتی با هم بازی می کنید ، دقیقاً همان الگوهای رفتاری را درگیر می کنید که به طور مثبت مغز کودکان را شکل می دهد. همین رفتارهای بازیگوشانه که سلامت عاطفی را در کودکان پیش بینی می کنند ، می تواند منجر به تغییرات مثبت در بزرگسالان شود. به عنوان مثال اگر فردی احساس ناامنی از نظر احساسی با یک شریک زندگی خود می کند بازی به آن کمک می کند به جای باورها و رفتارهای منفی با پیش فرض ها و اعمال مثبت به طرف مقابل نگاه کند.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.